Bilar i lager 879

Volvo Originalservice

Välkommen till en auktoriserad Volvo-verkstad

Att ge bra service handlar om att förstå sina kunder. I vårt fall Volvoägare. Därför har vi anpassat vår service efter dig, ditt liv och din Volvo. 

Vad är Volvo Originalservice?

I servicekonceptet Volvo Orginalservice ingår det en rad förmåner utöver det självklara. Volvo Originalservice, Volvo-metoder och Volvoutbildade tekniker. Vad sägs till exempel om en Personlig Servicetekniker, förlängd Volvo Assistans och uppdatering till senaste mjukvara?

Självklart så använder vi alltid originaldelar vid service och reparationer av din Volvo och vi har ett års servicegaranti på utfört arbete.

Boka service för din Volvo

Volvo service hos Upplands Motor

Enkelt

Din personliga servicetekniker lär känna din bil in i minsta detalj och genom att du träffar någon av våra Volvo-experter minimeras risken för missförstånd. 

Tryggt

Självklart är alla delar som byts under din service Volvo Original då inget annat garanterar samma livslängd och säkerhet. För att du ska känna dig extra trygg ingår alltid ett års servicegaranti när du servar din Volvo hos oss.

 

Ekonomiskt

Små problem växer lätt till stora men tack vare regelbunden service hinner dessa ofta justeras innan de blir till stora utgifter. En servicebok som visar på regelbunden genomförd Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du bestämmer dig för att sälja din bil.

Varför Volvo Originalservice?

När du servar din bil hos Upplands Motor så vet du att din Volvo är i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

 • Alltid originaldelar
 • Servicegaranti
 • Fri uppdatering av bilens mjukvara
 • Stämpel i serviceboken
 • Personlig servicetekniker
 • Fri Volvo Assistans
 • Volvo Originalservice Classic

  Originalservice Classic är ett servicealternativ för bilar äldre än sex år. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

 • Volvo – Boka service & verkstad

  Boka tid i någon av våra auktoriserade Volvo-verkstäder direkt på webben.

 • Volvo Närservice

  Våra certifierade närserviceanläggningar utför Volvo Originalservice, garantireparationer och andra typer av reparationer.

Personlig servicetekniker

Med Volvo Orginalservice får du alltid en Personlig Servicetekniker. Din personliga servicetekniker är specialutbildad på Volvo, vet allt om din bil och kan svara på dina frågor direkt.

Då du bara har en enda kontakt i verkstaden, blir ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och lite mer personligt. Det i sin tur leder till ett smidigare bilägande. Du vänder dig alltid till en och samma person oavsett om du vill göra en service, reparation eller felsökning. Med en Personlig Servicetekniker slipper du gå via kundmottagare och andra mellanhänder. Det betyder att risken för missförstånd och andra onödiga problem som kan uppstå vid överlämningar mellan olika funktioner och personer blir mindre. 

Besök någon av våra Volvo-anläggningar

 • Arlandastad

  Servogatan 16, Arlandastad

  Vi säljer & servar

 • Hammarby Sjöstad

  Hammarby Fabriksväg 33-35, Stockholm

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kronåsvägen 2-4, Sollentuna

  Vi säljer & servar

 • Uppsala

  Kungsgatan 97, Uppsala

  Vi säljer & servar

Vi som jobbar med Volvoservice