Bilar i lager 388

Vi är Upplands Motor

Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt, ser vi till att deras vardag fungerar.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap. Tidigare i år förvärvade Volvo Cars Upplands Motor AB. Med nya ägare i ryggen och som en del i förberedelserna att gå samman med Bra Bil byter Upplands Motor AB namn till Volvo Car Retail den 14 april. Vi erbjuder nya och begagnade bilar från Volvo, Renault och Dacia samt verkstadstjänster för bilar av märkena Volvo, Renault, Dacia och Ford. 

 

Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret ligger. 

Riktigt bra service – för dig och din bil

Riktigt bra service har varit vår ledstjärna genom åren. En röd tråd som påminner oss om vägen till nöjda kunder. Genom vår värdegrund och våra värderingar - enkelt, omtänksamt och engagerat, vill vi tillsammans skapa en mer hållbar väg framåt.

Med ett öra mot samtiden och ett öga mot framtiden jobbar vi för att förenkla för våra kunder. Vi servar, lagar, lyssnar, ger råd, levererar och inspirerar. Vi digitaliserar och effektiviserar. Tillsammans banar vi ny väg och blir en del av att forma framtiden.

Lär känna Upplands Motor

 • Alltid på Upplands Motor

  Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil. När vi tar hand om din bil kan du fika, luncha, koppla av eller jobba.

 • För en mer hållbar väg framåt

  Bilen spelar en viktig roll i allas våra liv och som stor aktör i branschen har Upplands Motor ett ansvar. Hur kan vi bidra till ett mer hållbart samhälle?

 • Upplands Motors historia

  Anders Lindström köpte Upplands Motor 1989, men familjens engagemang i svensk bilhandel sträcker sig tillbaka ända till 1930-talet.

Våra anläggningar

 • Arlandastad

  Servogatan 16, Arlandastad

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Hammarby Sjöstad

  Hammarby Fabriksväg 33-35, Stockholm

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kronåsvägen 2-4, Sollentuna

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Tierp

  Bäggebygatan 17, Tierp

  Vi säljer

 • Uppsala

  Kungsgatan 97, Uppsala

  Vi säljer & servar

  Vi servar