Bilar i lager 388

Volvo privatleasing

Volvo har ett brett utbud av populära bilar. Nu kan du privatleasa flera av modellerna till ett bra pris med snabb leverans. 

Volvo Privatleasing med trygghet!

Vi bjuder på privatleasingskydd i 3 månader som träder in om du till exempel skulle bli arbetslös eller hamna på sjukhus. Du väljer själv om du vill förlänga det från månad 4 till en låg kostnad.

Privatleasing av din nya VOLVO från 3 195 kr/mån*.

Volvo privatleasing – så fungerar det

Med Volvo Privatleasing får du ett enkelt bilägande. Du väljer bilmodell, eventuell extrautrustning samt planerad körsträcka. Det enda du sedan betalar är en fast månadskostnad, vägtrafikskatt en gång om året och det bränsle du använder.

Service och andra underhållskostnader tar vi hand om.  Dessutom bjuder vi på tre års fritt Volvo On Call och Volvo Assistans. Efter leasingperioden, vanligtvis tre år, lämnar du tillbaka din Volvo och bestämmer själv om du vill ha en ny.

Fördelar med privatleasing

  • Ingen kontantinsats
  • Fast månadskostnad
  • Fri service
  • 3 års fritt Volvo On Call
  • 3 års Volvo Assistans
  • 3 månaders privatleasingskydd
  • 10% rabatt på försäkring från Volvia

Vill du veta mer om att privatleasa en Volvo?

Fyll i dina uppgifter så återkommer någon av våra säljare till dig inom kort.

Nyfiken på Volvo privatleasing?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort

Konfigurera din egen Volvo

Önskas dragkrok? Kör du mer än 1 000 mil per år? Nu kan du hos Volvocars.com konfigurera din leasingbil helt efter dina egna önskemål.

Konfigurera din Volvo

Vanliga frågor om Volvo privatleasing

Hur funkar det med restvärde och privatleasing?

Upplands Motor garanterar din bils restvärde då du leasar den av oss. Det innebär alltså att du behöver inte fundera på bilens värdeminskning under leasingperioden.

Hur långt får jag köra per år?

När du beställer din bil bestämmer du själv hur många mil per år som ska ingå i din privatleasing (högre körsträcka ger en högre månadskostnad). Visar det sig att du vid återlämningen överstigit den kvot du valt får du betala en kostnad för övermil på 12 kr/mil.

Återlämning - så funkar det

Vanligtvis löper din abonnemangstid ut efter 36 månader, då är det dags att lämna tillbaka din bil till oss. Tänk på att bilen förväntas vara i ett skick som motsvarar normalt slitage sett till bilens ålder. När du lämnar in din bil görs en genomgående besiktning av den för att avgöra dess skick och skador som anses vara över normalt slitage får du betala för. Om du kört fler mil än vad som avtalats tillkommer en kostnad på 12 kr/mil. Glöm inte att samtliga nycklar och eventuella delar och/eller tillbehör som tagits av ska finnas med när bilen lämnas tillbaka. Detsamma gäller serviceboken, som ska vara korrekt ifylld.

Är Volvo Privatleasing och Volvo Inclusive Privatleasing samma sak?

Det är i stort sett samma sak men i Volvo Inclusive Privatleasing så ingår även försäkring i din månadskostnad, något som många uppskattar då det ger dig ett komplett bilinnehav med alla kostnader samlade på en faktura.

Fler erbjudanden från Volvo

Våra Volvosäljare