Bilar i lager 388

Dacia privatleasing

Att privatleasa en bil från Dacia innebär att du får en ny bil till ett riktigt bra pris, dessutom får du koll på dina månadskostnader och efter 3 år kan byta till en ny Dacia. Just nu bjuder vi dessutom på dina första tre månader av privatleasingen.

Privatleasing-erbjudanden från Dacia

Dacia Sandero

I Dacia Sandero får du en prisvärd småbil med snygga detaljer. Bilen är perfekt för de som söker det lilla extra, men inte är intresserad av att lägga ut en förmögenhet på bilen.


Privatleasing 1 845 kr/mån*

Läs mer om Dacia Sandero

Dacia Sandero Stepway

Nya Dacia Sandero Stepway har en helt omarbetad design med en utpräglad crossover-känsla. 


Privatleasing 1 990 kr/mån*

Läs mer om Sandero Stepway

Dacia Duster

Dacia Duster har alltid det som krävs, oavsett om du vill susa fram på nylagd asfalt eller ge dig ut på skumpiga skogsvägar. Det här är en trygg och säker SUV, redo för äventyr.


Privatleasing 2 395 kr/mån*

Läs mer om Dacia Duster

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs. Här får du optimal lastvolym och härlig körkomfort. Dacia Dokker Van Essential har bland annat eluppvärmda framstolar, fjärrstyrt centrallås, färddator med sex funktioner och en lastkapacitet på 750 kg.

Läs mer om Dokker Van

*Dacia Privatleasing: 36 månader, total 30 000 km, Dacia Care service & reparationsavtal ingår med 89 kr/månad (ord.pris 229 kr). Månadskostnad baserad på rörlig ränta (STIBOR 90 dgr). 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18-63 år. Alla priser är inklusive moms och avser rekommenderad månadskostnad. Lokala avvikelser kan förekomma.Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Bilen på bilden är extrautrustad.

Vill du veta mer om att privatleasa en Dacia?

Fyll i dina uppgifter så kommer någon av våra Daciasäljare att höra av sig till dig inom kort.

Våra Daciasäljare