Bilar i lager 773

Volvo V70 service & verkstad

Volvo V70 är för många synonymt med rymlighet, komfort och säkerhet och än idag anses V70 vara en av de säkraste bilarna på marknaden. V70 tillverkades i tre generationer och är Sveriges mest sålda bil genom tiderna – totalt tillverkades under åren 1996-2016 1 250 000 V70 i fabrikerna i Gent och Torslanda .

Serviceintervaller för Volvo V70

Basservice för din Volvo V70 rekommenderas göras var 3 000e mil. Utöver det tillkommer en underhållsservice, som utförs var 6 000e mil. Underhållsservicen kompleteras även med ett intervalltillägg. Efter 18 000 mil görs det mest omfattande intervalltillägget för din V70 och det innefattar bland annat byte av kamrem och bränslefilter.

Serviceintervaller:

Basservice: 3 000 mil, 9 000 mil, 15 000 mil, 21 000 mil
Underhållsservice: 6 000 mil, 12 000 mil, 18 000 mil

Är din V70 äldre än sex år?

Som auktoriserad Volvoverkstad så utför vi Originalservice för Volvobilar som är äldre än sex år till ett reducerat pris - Volvo Originalserice Classic.

Läs mer om Volvo Originalservice Classic

Alltid när du servar din Volvo V70

1 års servicegaranti

Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Skulle något fel uppstå inom tolv månader (eller till nästa rekommenderade servicetillfälle) på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet så tar vi hand om det helt kostnadsfritt.

Stämpel i serviceboken

Efter varje genomförd service får du en stämpel i serviceboken som visar att Volvo Originalservice har utförts. En välservad bil med stämpel från auktoriserad verkstad har oftast ett högre andrahandsvärde.

Alltid Volvo originaldelar

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd.

 • Volvo Originalservice

  När du servar din Volvo i en auktoriserad Volvo-verkstad så vet du att din bil är i trygga händer. Läs mer och boka din service här.

 • Alltid på Upplands Motor

  Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil. När vi tar hand om din bil kan du fika, luncha, koppla av eller jobba.

 • Volvo Originalservice Classic

  Originalservice Classic är ett servicealternativ för bilar äldre än sex år. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Våra Volvoverkstäder

 • Arlandastad

  Servogatan 16, Arlandastad

  Vi säljer & servar

 • Hammarby Sjöstad

  Hammarby Fabriksväg 33-35, Stockholm

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kronåsvägen 2-4, Sollentuna

  Vi säljer & servar

 • Uppsala

  Kungsgatan 97, Uppsala

  Vi säljer & servar