Volvo Originalservice Classic

Som auktoriserad Volvoverkstad så utför vi Originalservice Classic för Volvobilar som är äldre än sex år till ett reducerat pris. För oss är det viktigt att din Volvo fortsätter att fungera som den ska, oavsett årsmodell. 

Alltid Volvo originaldelar

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd.

Stämpel i serviceboken

Efter varje genomförd Originalservice får du en stämpel i serviceboken som visar att Volvo Originalservice har utförts. En välservad bil med stämpel från auktoriserad verkstad har oftast ett högre andrahandsvärde.

1 års servicegaranti

Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Skulle något fel uppstå inom tolv månader (eller till nästa rekommenderade servicetillfälle) på det som, enligt serviceprotokollet, åtgärdats så tar vi hand om det helt kostnadsfritt.

 

Förlängning av Volvo Assistans

När du utför din Volvo Originalservice hos Upplands Motor så förlängs din Volvo Assistans kostnadsfritt med ett år. Därefter förlängs assistansen ett år i taget vid varje servicetillfälle till dess att bilen är tio år. Det innebär att du kan avnjuta en av marknadens absolut bästa assistanslösningar i upp till elva år.

Volvo personlig service

Med Volvo personlig service blir din bil klar på kortare tid – utan att det kostar mer. Medan två tekniker arbetar på din bil bjuder vi på frukost eller lunch i vår restaurang.  Eller om du föredrar att vänta i vår lounge så bjuder vi på kaffe och wifi.

Det här ingår Volvo Originalservice Classic

  • Volvo originaldelar
  • Servicegaranti
  • Fri uppdatering av din bils mjukvara
  • Stämpel i din bils servicebok
  • Personlig servicetekniker
  • Volvo Assistans fritt i ett år