Bilar i lager 656

Släck dina 2:or från besiktningen

Har du fått nedslag på din bilbesiktning? Ingen fara, du behöver inte boka ny tid för att få dina tvåor släckta. Våra verkstäder är godkända för att hantera dessa fel på plats och rapportera in dem till Transportstyrelsen direkt. Du behöver alltså inte åka tillbaka till besiktningen igen utan vi löser det på plats.

Så här funkar det

Din bil kan behöva en ombesiktning om den fått en anmärkning i bilbesiktningens protokoll eller rapporterats in i en av polisens flygande inspektioner.

Upplands Motor kan då, i egenskap av SWEDAC-ackrediterad verkstad, utföra de reparationer som krävs för att åtgärda noterade brister och därefter direkt rapportera in och intyga att bristerna är åtgärdade. 

Det betyder alltså att du behöver inte åka tillbaka och ombesiktiga din bil, något som betyder att du sparar värdefull tid och slipper fundera över den biten. Värt att tänka på är att vi, för att kunna släcka besiktningens tvåor, behöver åtgärda alla punkter som påpekats under besiktningen. Du kan alltså inte välja att åtgärda något själv och låta oss göra resten.

Tänk på att du måste ta med dig originalprotokollet från besiktningen vid besök i verkstaden!

Godkända av Swedac

Som ett bevis på behörighet inom kontroll och provning av fordon är vi ackrediterade av SWEDAC, som kontrollerar kvalitet och säkerhet inom bland annat fordonsreparationer.

 

Här kan vi hjälpa dig släcka tvåor

 • Arlandastad

  Servogatan 16, Arlandastad

  Vi säljer & servar

 • Danderyd

  Ryttarvägen 4, Danderyd

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Hammarby Sjöstad

  Hammarby Fabriksväg 33-35, Stockholm

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kronåsvägen 2-4, Sollentuna

  Vi säljer & servar

 • Kista – Mercedes-Benz

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

  Vi säljer

 • Uppsala

  Kungsgatan 97, Uppsala

  Vi säljer & servar

 • Service & verkstad

  När du lämnar in din bil i någon av våra auktoriserade märkesverkstäder kan du känna dig säker på att din bil blir väl omhändertagen.

 • Skadeverkstad

  En olycka händer så lätt och i vår skadeverkstad tar vi hand om dig och din bil om du krockat eller fått en plåtskada.

 • Glasverkstad

  Hos Upplands Motor kan du byta din bils vindruta, bakruta och sidorutor och har du råkat ut för ett stenskott hjälper vi dig såklart även med det.