Upptäck Renault Pro+

Letar du efter en global och skräddarsydd lösning? Läs mer om Renault Pro+ och vårt utbud av transportbilar och tjänster som är utformade för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov.

Ett modellprogram, ett nätverk och tjänster särskilt framtagna för företagskunder

Innovation ligger i vårt DNA. Oavsett vad du vill ha eller behöver har vi en perfekt lösning för din verksamhet. Vi förbättrar och diversifierar hela tiden vårt utbud av transportilar och kan göra anpassningar efter dina behov. Varför inte byta till eldrift och någon av våra Z.E.-transportbilar?

Vårt utbud av transportbilar

Renault KANGOO, Renault TRAFIC och Renault MASTER kan anpassas till din verksamhet. Du kan välja mellan hundratals konfigurationer för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov. Kaross, motorer, invändiga funktioner ... utforma transportbilen precis så som du vill ha den.

Läs mer om vårt stora utbud av transportbilar

Våra påbyggnationer

Utnyttja vår skräddarsydda design på bästa sätt. Våra godkända påbyggare har produkternas industriella design i åtanke när de bygger om bilarna. Därmed kan du vara säker på att den höga kvaliteten och säkerheten hålls intakt. Du kan även dra nytta av optimala villkor, både vad gäller garanti och eftermarknadsservice.

 

Vårt specialistnätverk Renault Pro+

Nya och begagnade bilar, tillbehör, inredningsalternativ, finansiering, underhåll ... Våra specialistteam gör allt för underlätta ditt val och se till att hålla dig rullande. Läs mer om vårt specialistnätverk nedan.

Experter till ditt förfogande

– säljare som är experter på transportbilar
– rådgivare som är helt inriktade på eftermarknaden
– särskilda receptionsområden för företagskunder

 

Ett lättare val

– möjlighet att se hela transportbilsutbudet
– provkörning utan tidsbokning
– kostnadsberäkningar på plats, även för påbyggnationer

 

Vi garanterar att du kan köra vidare

– längre öppettider
– snabb service och bedömning inom en timme
– lånebilar