Skadeverkstaden i Uppsala finalist i årets Motorgala

”Upplands Motor är företaget där förändring och utveckling står i fokus. Genom att investera i verksamheten, samarbete och kundnöjdhet bygger företaget för framtiden”. Så lyder motiveringen som gör att vår skadeverkstad i Uppsala är nominerad till Årets skadeverkstad i Motorgalan.

Skadeverkstaden i Uppsala har under den senaste tiden arbetat väldigt mycket med att sätta processer och implementera ”LEAN” vilket nu också har gett resultat.
– Vårt arbete har gjort att vi kortat ledtiderna i verkstaden och fått bättre kundnöjdhet, berättar Lars Söderquist, chef för skadeverkstaden i Uppsala.
Men inte nog med det, nu har de också fått ett kvitto på sitt hårda jobb genom att bli nominerad i årets skadeverkstad.

Vinnaren av Årets Skadeverkstad ska enligt Motorgalan vara en verkstad som utmärkt sig genom att ha en bredd och kunskap som uppskattas av kunderna. En verkstad som sätter kvalitet på arbetet i främsta rummet och som är duktig på att ta hand om kunderna. Dessutom en verkstad som är välutrustad, med hög kompetens hos personalen och som använder utrustning av hög klass.

Något Lars Söderquist tycker att skadeverkstaden i Uppsala lever upp till bra.
– Efter ett mycket hårt jobb av samtliga i verkstaden så tycker jag att vi har kommit långt i att leva UM:s värderingar vad det gäller, enkelt, omtänksamt och engagerat med betoning på engagerat.

Vem som vinner avslöjas den 8 november i en gala på Berns i Stockholm och vi håller alla tummar för gänget i Uppsala.