Bilar i lager 853

Klara milen vinn bilen 2019

Klara milen vinn bilen är loppet där alla som deltar har lika stor chans att vinna en sprillans ny bil. Alla deltagare har två timmar på sig att genomföra den milslånga rundan. När alla kommit i mål lottas bilen ut bland deltagarna. Vill du också få chansen att vinna en bil, anmäl dig till 2019 års lopp redan idag. Loppet kommer att gå av stapeln den 11 maj 2019 kl 11.

Du kan vinna en ny Ford Fiesta

Vinnaren av Klara milen vinn bilen får åka hem i en sprillans ny Ford Fiesta, Europas mest populära småbil. Denna bil kombinerar modern säkerhetsutrustning med snygg design. Den är pigg och alert både i stan och på landsväg och alla bilens funktioner är utformade så att du ska få ut mesta möjliga av din körning. Med uppdaterade Ford SYNC3 streamar du musik direkt från din telefon eller via CarPlay. Adaptiv farthållare, automatiska strålkastare, filövervakning och autobroms är några av de funktioner som är standard i Fiestan. Bilen har ett värde om cirka 155 900 kronor.

Om loppet

Klara milen vinn bilen är loppet där alla som deltar har lika stor chans att vinna en sprillans ny bil. Det cirka en mil långa loppet går med start och mål vid Upplands Motor i Kista (Kronåsvägen 2-4). Banan är mestadels förlagd till det natursköna Järvafältet, delvis på asfalt men framförallt på grusväg. Sats står för uppvärmning och direkt efter avslutad tävling, cirka 2,5 timme efter start, lottas den nya Ford Fiestan ut. Alla som deltar får medalj och en härlig goodiebag efter slutfört lopp.

Banan

Loppet har start och mål vid Upplands Motor på Kronåsvägen 2-4. Banan sträcker sig sedan runt, ut på natursköna Järvafältet. Loppet går mestadels på grusvägar men även en del på asfalt.

Dag: 11 maj
Tid: Kl 11.00
Prisutdelningen börjar kl 13.15.

Läs mer och anmälan >>

Relaterade nyheter