Bilar i lager 661

Vilse i elbilsdjungeln?

Laddhybrid, elbil, mildhybrid - har du, likt många andra, irrat bort dig helt i elbilsdjungeln? Lugn, vi kan allt om elektrifiering och är här för att guida dig i rätt riktning.

Framtiden är elektrifierad

Vi är i början av en elbilsboom och bara i Sverige räknar vi med att det rullar 2,5 miljoner laddbara bilar år 2030. Marknaden förändras men vårt fokus som experter på området ligger alltid på service och omhändertagande av både bilen och den som kör eller äger den. Kontakta oss gärna för vidare rådgivning, kanske är just din nästa tjänstebil laddbar.

På den här sidan hittar du några av våra populäraste elbilar och laddhybrider från Mercedes-Benz och Renault.

Vill du veta mer?

Har du frågor om någon av bilarna eller om elektrifiering i allmänhet? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. 

Eldrivna modeller

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

En Mercedes bland elbilarna.

Denna bil uppfyller höga förväntningar. Den första helt batterielektriska bilen av märket EQ övertygar inte bara när det gäller säkerhet och komfort, utan levererar också en stor dos kördynamik tack vare två elmotorer på fram- och bakaxeln. Mercedes me erbjuder omfattande tjänster kring eldriven körning, så att du kan ta dig fram utan bekymmer.

Läs mer om EQC

Renault Zoe

Upp till 38 mil på en laddning.

Inga koldioxidutslätt, inget motorbuller och inget växlande – Renault ZOE förändrar ditt bilkörande. Exteriört präglas bilen av mjuka och harmoniska linjer som sveper bakåt från den stora, kromade logotypen mitt fram. Det enhetliga utseendet förstärks ytterligare av de dolda handtagen på bakdörrarna och den speciella ljussignaturen med LED.

Läs mer om Zoe

Laddhybrider

Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi

Mercedes-Benz kompakta A-Klass finns nu som plug-in hybrid. Det är den första plug-in hybriden i märkets kompaktklass och räckvidden enligt NEDC beräknas till 7-7,5 mil. De svenska priserna börjar på 399 900 kr och bilen uppfyller dagens krav på miljöbilsbonus.

Läs mer om A-Klass Halvkombi

Mercedes-Benz E-Klass Kombi med EQ Power

Den modernaste dieselmotorn från Mercedes-Benz för första gången som laddhybrid.

Hos nya E 300 de märks tydligt vilken utveckling som de nya laddhybriderna från Mercedes-Benz har genomgått. Nu är tredje generationens laddhybridteknik här – och representerar den senaste utvecklingsnivån som kommer få dig att häpna. Med E 300 de Kombi kan du och familjen köra lokalt utsläppsfritt ända in i centrum eller njuta av det flexibla kupékonceptet under längre semesterresor.

Läs mer om E-Klass Kombi

Mercedes-Benz E-Klass Sedan med EQ Power

Den modernaste dieselmotorn från Mercedes-Benz för första gången som laddhybrid.

Hos nya E 300 de märks tydligt vilken utveckling som de nya laddhybriderna från Mercedes-Benz har genomgått. Nu är tredje generationens laddhybridteknik här – och representerar den senaste utvecklingsnivån som kommer få dig att häpna. Med E 300 de kör du lokalt utsläppsfritt i centrum eller njuter av flexibiliteten i E-Klass på längre sträckor.

Läs mer om E-Klass Sedan

Mercedes-Benz S-Klass Sedan med EQ Power

Laddhybridernas S-Klass.

Än en gång har S-Klass visat vägen: Den första av våra modeller med alla komponenter hos den aktuella laddhybridgenerationen var Mercedes-Benz S 560 e. I S 560 e ryms den allra modernaste, tredje generationens, laddhybridteknik. Tack vare nya och förbättrade komponenter är räckvidden med ren eldrift upp till 50 km med ökad prestanda.

Läs mer om S-Klass Sedan

Mer om elektrifiering