Lösningar för dig som företagare

Att välja ny tjänste- eller förmånsbil kan upplevas svårt och det finns många saker att tänka på. Vi på Upplands Motor finns här för dig för att hjälpa dig välja rätt och guida dig genom djungeln av olika begrepp  vare sig det gäller förmånsvärde, företagsleasing, prisbasbelopp eller typ av bil.

Ingen kund är för stor  eller liten

Vare sig du är ensamföretagare och behöver en ny tjänstebil eller om du är inköpsansvarig och det är dags att uppdatera hela företagets fordonsflotta med nya företagsbilar så kan vi hjälpa dig hitta en lösning. Hos Upplands Motor hittar du ett brett sortiment vilket gör att du kan hitta bilar i många prisklasser.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa alltifrån enmansföretag till företag med tusentals anställda och gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för er. Vi kan även hjälpa ert företag med att upprätta en bilpolicy om ni har behov av det.

Enkelt, omtänksamt och engagerat

På Upplands Motor arbetar vi efter våra värdeord; enkelt, omtänksamt och engagerat och vi gör vårt bästa för att ha med det i allt vi gör. För dig som företagskund innebär det att vi gör ditt bilägande enkelt. Alla frågor du kan tänkas ha gällande förmånsvärden, utsläpp och prisbasbelopp finns vi här för att svara på.

Vi bryr oss om dig som kund och även din bil och arbetar efter mottot ”Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil”. Vi är engagerade i dig och ditt bilägande och tror på att långsiktiga partnerskap och ett samarbete där vi tillsammans hittar de bästa lösningarna för er, är den rätta vägen att gå.

Vill du ha hjälp?

Jag ansvarar för företagets bilpark:

Fleet services - för ett enklare bilägande

Hur ser er fordonshantering i företaget ut? Vi vet att det tar tid och kraft att sköta allt kring företagets bilar. Det är här vi kommer in som professionella hjälpredor till dig och ditt företag. Vi kan hantera allt i det dagliga arbetet kring förarkontakter, servicebokningar och däckfrågor. Självklart hanterar vi beställningar och bilavslut, och utöver det kan vi hjälpa till att optimera er bilpark och vara rådgivande i exempelvis skattefrågor.

Läs mer om Fleet services »

Våra experter hjälper dig

Oavsett storlek på er vagnpark så hjälper våra rådgivare er att upprätta samarbetsavtal för er fordonsflotta. Det kan gälla allt från tjänste- och förmånsbilar till olika verksamhetsfordon och till dessa kopplade finans- och servicetjänster. I avtalet mellan oss ingår naturligtvis uppföljning och utveckling av vår gemensamma bilaffär. Våra avtalsansvariga stöttar er med rådgivning i många frågor och hjälper till att proaktivt finna möjliga besparingar åt er i bilparken.

Mer från företagsgruppen

Flexibla finansieringslösningar

Självklart hjälper vi dig även att hitta rätt finansieringslösning, teckna serviceavtal och checka in på något av våra däckhotell. Allt för att göra ditt bilägande smidigt.

Service med dig i centrum

Som kund hos oss får du självklart ta del av våra servicekoncept som hjälper dig att göra något bra av tiden som din bil är inne på service. Du kan till exempel koppla upp dig mot vårt wifi och passa på att jobba under tiden, ta en lunch eller varför inte köra ett pass på gymmet. Allt ingår när du är kund hos oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Therese Ahlin, Hammarby Sjöstad

Therese Ahlin

Account manager 08-580 03 427
Binyam Tekeste, Hammarby Sjöstad

Binyam Tekeste

Account manager 08-580 03 414
John Rosén, Kista

John Rosén

Key account manager 08-580 00 667
Anders Hånberg, Kista

Anders Hånberg

Chef KAM-gruppen 08-580 00 865
Wilma Berg, Kista

Wilma Berg

Fleet Services 08-580 00 755
Emelie Åkerström, Kista

Emelie Åkerström

Fleet Services 08-580 00 617
Michael Wirbing, Kista

Michael Wirbing

Key account manager 08-58000722
Per Rosenborg, Kista

Per Rosenborg

Key account manager 018-160 134
Dag Löf Makuch, Kista

Dag Löf Makuch

Fleet Services 08-580 00 638
Axel Nilsson, Kista

Axel Nilsson

Account manager 08-580 00 846
Katarina Brinkenberg Hallin, Kista

Katarina Brinkenberg Hallin

Account manager 08-580 00 875
Maria  Odehammar, Kista

Maria Odehammar

Account manager 08-580 00 728
Lars Alricson, Kista Mercedes-Benz

Lars Alricson

Key account manager 08-477 22 83
Andreas Brolin, Kista Mercedes-Benz

Andreas Brolin

Key account manager 08-477 22 47
Lena Gustavsson, Kista Mercedes-Benz

Lena Gustavsson

Key account manager 08-580 00 837
Fredrik Hecht, Kista Mercedes-Benz

Fredrik Hecht

Account manager 08-622 96 32
Jonas Fuhr, Kista Mercedes-Benz

Jonas Fuhr

Account manager 08-477 28 18