Premiär för nya Volvo V60 Cross Country

Ett äventyr behöver inte vara komplicerat eller extremt. Nya Volvo V60 Cross Country är byggd för att ta dig dit du vill, med allt du behöver. Och vem vet, ditt nästa äventyr finns kanske runt nästa hörn?

Oavsett vart du vill åka så är nya Volvo V60 Cross Country byggd för att ta dig dit, både säkert och bekvämt. Väl tilltagen markfrigång och fyrhjulsdrift ger framkomlighet på alla vägar, samtidigt som det rymliga lastutrymmet gör att du får med dig det du behöver. Så att varje äventyr blir så bra som möjligt.

Pris från 373 400 kr.

Lägg till vinterdäck och få dem monterade på Volvo Original aluminiumfälg när du köper en ny Volvo V60 Cross Country. Pris från ca 9 900 kr (ordinarie pris från ca 17 300 kr.)

Bilen finns på våra anläggningar i Arlandastad, Hammarby Sjöstad, Kista (Kronåsvägen 2-4, och Uppsala.

Alla äventyr räknas

Det behöver inte vara så komplicerat. Varken extremt eller långt bort. För om det är kravet för att det ska kallas ett äventyr, är risken stor att det inte blir något äventyr alls. Och äventyr är bra. De är upplevelser, nya intryck, inspiration. Det är vad nya Volvo V60 Cross Country handlar om. Att se äventyret och ge sig i väg. Och vi vill ge dig ett smakprov på det genom att låta dig välja mellan några äventyr du kan uppleva tillsammans med familjen och nya V60 Cross Country under sportlovet (vecka 8 för Uppsala och vecka 9 för Stockholmsområdet).

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss och bokar in en tid som passar dig. Vi står för bilen och smått och gott som gör ditt äventyr komplett.

Äventyr som utgår från Hammarby Sjöstad

Hellasgården

Sätt dig tillrätta i nya V60 Cross Country och kör mot Hellasgården. Kanske märker du hur naturlig bilen känns både i stan och här ute i Nackareservatet. Ta en promenad längs sjön och njut av lugnet. När du känner för det plockar du fram fika du fått med dig och tar en paus på en trevlig plats.

Längdskidor vid Lida Friluftsgård

I Tullinge kan du åka längdskidor i fina konstsnöspår. Vill du hellre ge dig ut på isarna med skridskor är det fritt fram. Dessutom kan du testa pulkabacken, slalom och snowboard. Oavsett vad du gör så hoppas vi att du får ett trevligt miniäventyr. Fika ser vi också till att du får med dig. 

Äventyr som utgår från Kista

Promenad vid Stora Skuggan

Norra Djurgården ligger lite hemligt och undangömt. Det är en nationalstadspark med mycket att se, som t.ex. Engelska villan och Åttkanten. Här finns också en 4H-gård att besöka. Ta nya V60 Cross Country hit och ta en promenad med fika som du får med dig.

Längdåkning vid Skavlöten

Det här är Täby kommuns största friluftsanläggning med såväl längd- som motionsspår och vandringsleder. Här finns längdspår i olika svårighetsgrader, så du hittar rätt oavsett om du är nybörjare eller siktar på Vasaloppet. Du får med dig fika så att du kan ladda på med lite ny energi när krafterna börjar sina.

Äventyr som utgår från Uppsala

Promenad i Herrgårdsparken

Ta dig ut till Hammarskogs naturreservat tillsammans med nya V60 Cross Country. Bilen är skapad för att kännas trygg och naturlig på såväl stadens gator som när vägen tar slut. När du kommit fram föreslår vi en promenad i Herrgårdsparken. Hitta en trevlig plats längs vägen där ni kan ta en fika som du får med dig.

Dalkarlskärret

Hammarskogs naturreservat erbjuder många aktiviteter och saker att se. Pulkabacken är populär bland barnen, men du kan också välja att ge dig ut på isarna med långfärdsskridskor. När det är dags för en paus kan du plocka fram fika som vi skickar med er. 

Äventyr som utgår från Arlandastad

Hagaparken

Som en oas i vårt växande Stockholm ligger Hagaparken. Kör dit med nya Volvo V60 Cross Country ta en promenad längs Brunnsvikens vatten. Hitta en plats du tycker om, slå dig ner och duka fram picknick som du får med dig.

Skridskor på isarna i Norrviken

När isen ligger ger långfärdsskridskor en särskild känsla av frihet. Kör till Norrviken i Sollentuna och ta en tur på det frusna vattnet. Vi packar med dig en picknick som du kan plocka fram när du känner för att ta en paus.

Anmäl ditt intresse