Nu finns alla Volvos modeller som laddhybrider

En laddhybrid från Volvo tar dig dit du vill, har lägre utsläpp än traditionella bilar och är dessutom bonusberättigade av staten.

Twin Engine

Volvos utbud av laddhybrider kombinerar en elmotor med en turboladdad bensinmotor. Resultatet blir en tyst körupplevelse med hög komfort, låg bränsleförbrukning och möjligheten att göra sin dagliga pendling på ren el. 

Polestar Engineered

Utvecklade av Polestar och byggda av Volvo i begränsad upplaga är detta kraftfulla laddhybrider med 405 hk och extra mycket körglädje. Du får uppgraderade fjädrings- och bromskomponenter, prestandastyling, en vackert formgiven interiör och intuitiv teknik.

Idealisk företagsbil

Volvo Twin Engine är på många sätt en perfekt företagsbil. Förutom att göra en verklig insats för miljön kan det vara ekonomiskt fördelaktigt. Anledningen är den nya fordonsskatten Bonus Malus, som gynnar bilar med låga koldioxidutsläpp. Dessutom får föraren av bilen ett kraftigt reducerat förmånsvärde.

Läs mer om våra företagslösningar »

 

Laddbox eller vägguttag?

Vi tillhandahåller ett utvalt sortiment av laddboxar från Defa och Bee som ska passa alla modeller och situationer. I priset ingår alltid en standardinstallation som utförs av certifierade installatörer, så att du som kund kan känna dig trygg med att allt ser bra ut även bakom väggen.

Läs mer om våra laddboxar »