EQ och EQ Power

Upptäck nya EQC, en dynamisk och näst intill ljudlös upplevelse. Eller upplev våra laddhybrider som erbjuder den perfekta kombinationen av el- och förbränningsmotor.

Eldrivna modeller

EQC 400 4MATIC

En Mercedes bland elbilarna.

Uppfyller höga förväntningar: Den första helt batterielektriska bilen av märket EQ övertygar inte bara när det gäller säkerhet och komfort, utan levererar också en stor dos kördynamik tack vare två elmotorer på fram- och bakaxeln. Mercedes me erbjuder omfattande tjänster kring eldriven körning, så att du kan ta dig fram utan bekymmer.

Läs mer om EQC

Mercedes-Benz - EQC

Laddhybrider

S-klass sedan - EQ-Power

S-Klass Sedan med EQ Power

Laddhybridernas S-Klass.

Än en gång har S-Klass visat vägen: Den första av våra modeller med alla komponenter hos den aktuella laddhybridgenerationen var Mercedes-Benz S 560 e. I S 560 e ryms den allra modernaste, tredje generationens, laddhybridteknik. Tack vare nya och förbättrade komponenter är räckvidden med ren eldrift upp till 50 km med ökad prestanda.

Läs mer om S-Klass

E-Klass Sedan med EQ Power

Den modernaste dieselmotorn från Mercedes-Benz för första gången som laddhybrid.

Hos nya E 300 de märks tydligt vilken utveckling som de nya laddhybriderna från Mercedes-Benz har genomgått. Nu är tredje generationens laddhybridteknik här – och representerar den senaste utvecklingsnivån som kommer få dig att häpna. Med E 300 de kör du lokalt utsläppsfritt i centrum eller njuter av flexibiliteten i E-Klass på längre sträckor.

Läs mer om E-klass Sedan

E-klass sedan - EQ-Power

EQ Power - E-Klass Kombi

E-Klass Kombi med EQ Power

Den modernaste dieselmotorn från Mercedes-Benz för första gången som laddhybrid.

Hos nya E 300 de märks tydligt vilken utveckling som de nya laddhybriderna från Mercedes-Benz har genomgått. Nu är tredje generationens laddhybridteknik här – och representerar den senaste utvecklingsnivån som kommer få dig att häpna. Med E 300 de Kombi kan du och familjen köra lokalt utsläppsfritt ända in i centrum eller njuta av det flexibla kupékonceptet under längre semesterresor.

Läs mer om E-Klass Kombi