Ford Focus Kombi

Rymliga Ford Focus Kombi ger dig mer utrymme än någonsin i kombination med modern teknik och styling.

Bekväm, rymlig och uppkopplad.

Ford Focus Kombi erbjuder en helt ny nivå av intelligent design, utmärkande modern styling och mer utrymme än någonsin. Kombinera det med riktigt avancerad uppkoppling och en serie exceptionella förarhjälpstekniker som du verkligen kommer att uppskatta.

Utrustningsnivåer

 • Trend

  Pris från 195 400 kr

  En elegant design med imponerande tekniklösningar och spännande motoralternativ bidrar till att göra helt nya Ford Focus utomordentligt attraktiv.

 • Titanium Limited Edt.

  Pris från 222 400 kr

  Helt nya Focus Titanium ger ett djärvt uttryck som är utformat för att väcka uppmärksamhet. Ytterligare funktioner som 16 tums aluminiumfälgar, eller 17 tums och 18 tums aluminiumfälgar som tillval, en kromgrill och LED-baklyktor kompletterar designen för att skapa en Focus som ser lika bra ut som den är att köra.

 • ST-Line Limited Edt.

  Pris från 230 400 kr

  Rena linjer, en sofistikerad formgivning, den senaste tekniken och all komfort och utrymme du behöver. ST-Line ger allt det här och mycket mer.

 • Active Launch Edt.

  Pris från 230 400 kr

  Den förfinade och mångsidiga nya Focus Active är praktisk, flexibel och funktionell. Ökad körhöjd och förlängda hjulbågar låter dig styra vägen. De större däcken gör bilen mer stabil, vilket ökar ditt förtroende för all typ av terräng.

 • Vignale

  Pris från 295 000 kr

  Vignale är det optimala uttrycket av lyx och smakfullhet i helt nya Focus. Varje minutiös detalj, från den exklusiva Vignale-grillen till de unika 17 och 18 tums aluminiumfälgarna och satinaluminiumdetaljerna, har formgetts för att göra det här till en bil som utmärker sig.

 • ST Plus

  Pris från 337 900 kr

  Iögonfallande ST Plus. Den helt nya kraften i ST - Ford Focus sportmodellen ger en verkligt dynamisk körupplevelse.

Aktuella erbjudanden

Nya Ford Focus Kombi redo för leverans

Begagnade Ford Focus Kombi redo för leverans