Polestaroptimera din Volvo

Med över 20 års erfarenhet inom racing ligger Volvo i framkant när det gäller prestandaoptimering. Allt de lärt sig  på racingbanorna genom åren för de med sig in i arbetet med att utveckla produkter som tar din körupplevelse till nästa nivå.

Väck liv i din Volvo genom att Polestaroptimera den. Vi kan nu erbjuda Polestaroptimering för femcylindriga Volvo V70, V60, V50, V40, XC70 och XC60 upp till årsmodell 2014. Lämna in din bil hos oss och på mindre än 60 minuter får du en bil som är prestandaförbättrad på fem olika områden.

Pris just nu för Polestaroptimering: 6 900 kr (ord. pris 9 200 kr).

Snabbare gasrespons - För snabbare reaktionstid och bättre feedback när du trampar på gaspedalen har gasresponsen kalibrerats om. Perfekt vid omkörning eller aktiv körning på slingriga vägar.

Ökad växel- och motorrespons - För snabbare responstid har motor och växellådan optimerats när föraren släpper gasen. Det ger mer förutsägbarhet och kontroll.

Förbättrad växelhastighet - Växelhastigheten har förbättrats vilket ger bilen möjlighet att accelerera fortare och reagera mer direkt på förarens kommandon.

Växelprecision och gear hold -Växelpunkter har kalibrerats för att utnyttja motorns optimala prestanda i mellanregistret, medan gear hold-funktionen håller kvar växeln i svängar med hög lateral G-kraft.

Mer motorprestanda - Alla Drive-E-motorer är gjorda för att öka prestandan i motorns mellanregister. Perfekt när man ska köra om, köra ut på motorvägen eller gasa ut ur en kurva.

För mer information om Polestaroptimering, för att få veta om det går att få på din Volvo eller boka in en tid, ring oss på 0771-900 100.

Erbjudandet gäller till 31 juli 2017.